За Биомаг

Когато първият БИОМАГ отвори врати на площад Журналист в края на април 2008 година, целта ни беше да сме пример, че каузата на био храната има бъдеще и в България. По това време “био” беше непознат термин, а повечето ни приятели казваха, че в България тази екзотична мода никога няма да дойде. Мечтаехме си и в нашия град хората да имат достъп до здравословна и чиста храна, и в родината ни да има фермери, които се грижат за здравето, почвата, биоразнообразието и чистата вода.

 Днес магазинчето на площад Журналист продължава да се радва на редовните си клиенти, а в София работят още два магазина БИОМАГ плюс този онлайн магазин. В тях ще намерите богато разнообразие от храни, козметика, бебешки стоки, почистващи и перилни препарати. Всички продукти, които се предлагат в магазини БИОМАГ са със сертификат за биологично земеделие и са внимателно подбрани от екипа ни.
 
БИОМАГ е магазин с много каузи. Отделяме много внимание на избора на марките и продуктите, които зареждаме. Храната трябва да е здравословна, екологична и вкусна. Вярваме, че бъдещето е на етичното и устойчиво земеделие и че това е едно от решенията на екологичната криза.
 
 
Собствениците на Биомаг - Маги Малеева и Любо Ноков - и целият ни екип, който се грижи за вас и за магазините.