Четка за зъби Nordics Биоразградима Жълта

Четка за зъби Nordics Биоразградима Жълта

Наличност: Не е налично

5,29 лв.

Бамбукова четка за зъби с жълт мек косъм.


Няма BINCHOTAN въглен, както в четките с черен косъм, но в ядрото си носи конентрирана природна сила за красива усмивка.

Допълнителна информация

Четките за зъби Nordics не са обикновени четки. Nordics са идеята, че всяка ежедневна крачка, колкото и малка да е тя, може да носи след себе си позитивна промяна.

Nordics bamboo е с дръжка от moso бамбук – единственият бързорастящ сорт, който не се яде от пандите. Като едно от най-бързо растящите растения, той има изключителни регенеративни свойства и на практика не се налага изсичане на гори. Материалът минава през процес на карбонизация и термична обработка, за да се постигне водоустойчивост на четката и защита от бактерии и плесени при ежедневна употреба.

Корпусът се подлага на топлинна обработка, за да се защити от микроби, а влакната на четката са от рециклиран висококачествен найлон, който се разгражда в природата 20 пъти по-бързо от обикновените полиестерни влакна. Опаковката е от 100% рециклиран картон, за да се завърши кръга на напълно компостируем продукт.

Всички Nordics четки са веган сертифицирани от най-голямата независима веган сертификационна агенция в англия – The vegan society.

Четката може да се използва от всички членове на семейството, дори и от най-малките.

Препоръчваме подмяна на четките на около 2-3 месеца и винаги след боледуване

Additional Information

Страна произход
Количество 1 бр

Етикети за този продукт

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.