Бамбукова четка за зъби медиум

Бамбукова четка за зъби медиум

Наличност: На склад

10,45 лв.
Бамбукова четка за зъби медиум

Допълнителна информация

Биоразградимата четка за зъби е практично, екологично решение, дело на австрийски стоматолог. Продуктът е изработен изцяло от природосъобразен материал - бамбук, в съчетание с естествените влакна на целуозна основа. Дори търговската му опаковка е биоразградима.

Дръжката на биоразградимата четка за зъби е изработена от екосъобразнен дървен материал – бамбук. Проследявайки родословното дърво на бамбука, той принадлежи към семейство: “Житни” от царството на растенията. Спечелил си е прозвището: “най-бързорастящото растение на земята”. Невероятният ратеж на “бързи обороти”, в комбинация със способноста за самозасяване, елиминират вредните последици от обезлесяването. Бамбукът се отглежда за период от три години, след което настъпва сезона на жътвата. Благодарение на своята регенериращата способност, той се възражда по естествен път, с минимално количество дъжд и без необходимост от вредни пестициди. Освен това, жътвата на бамбука спомага за указване на контрол върху прекомерното му, нежелано разпространение по горските масиви и земеделските площи.

Свойства: Бамбукът претърпява топлинна обработка при прогресивния процес на карбонизация, гарант за висококачествено покритие и дълъг живот на бамбуковата повърхност. Осъщественият процес на карбонизация осигурява нужната водоустоичивост и предпазва от образуването на микроорганизми (като бактерии и плесен).

Препоръчителна употреба:

Изплаквайте и добре подсушавайте четката след употреба, за по-добра хигиена. Острите влакънца, образуващи четината, са изработени от свръх-устойчив полимер, неутрализиращ появата на микроби, осигуряващ максимална защита и издържливост при всекидневна употреба. Спечелила приза за зелена иновация на 2009г., бамбуковата четка за зъби е изключително мека и не съдържа животински продукти!

Финална употреба:

Съветваме Ви да сменяте своята биоразградима четка за зъби ежемесечно. Спокойно можете да изхвърлите употребяваната четка в контейнера, сортирайки съгласно принципа за разделно изхвърляне. Освен това, не забравяйте, че това е 100% биоразградима четка от бамбук - както бамбукът, така и четината се разграждат в почвата без да я замърсяват.

Additional Information

Страна произход
Количество 1 бр

Етикети за този продукт

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Днес препоръчваме