Душ-гел и шампоан за деца - Освежаващ лимон Weleda 150 мл

Душ-гел и шампоан за деца - Освежаващ лимон Weleda 150 мл

Наличност: На склад

14,35 лв.

Душ-гел и шампоан за деца - Освежаващ лимон Weleda 150 мл


Две действия на душ-гел и шампоан в едно, който нежно и деликатно отстранява замърсяванията по кожата на тялото и косата, оставяйки ги чисти, свежи и със страхотен плодов аромат на лимон и лайм.


Формулата на продукта е специално разработена за деца над 3-годишна възраст, тя е нежна към очите и оставя кожата мека и чиста, а косата подхранена.

Допълнителна информация

Weleda Kids 2 in 1 Shower and Shampoo Lively Lime представлява разкошен детски продукт съчетаващ две действия на душ-гел и шампоан в едно, който нежно и деликатно отстранява замърсяванията по кожата на тялото и косата, оставяйки ги чисти, свежи и със страхотен плодов аромат на лимон и лайм.

Формулата на продукта е специално разработена за деца над 3-годишна възраст, тя е нежна към очите и оставя кожата мека и чиста, а косата подхранена. Детския душ-гел и шампоан на Веледа е със забавен свеж аромат на лайм и лимон, който създава настроение и зарежда с енергия. П

родуктът е освежаващо, изпълнено с енергия забавление със 100% естествен произход, което ще превърне къпането в истинско забавление за Вашето дете. 2 в 1 душ-гел и шампоана на Weleda e дерматологично тестван за много добра кожна поносимост.

Additional Information

Страна произход
Количество 150 мл

Етикети за този продукт

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.