Паста Буквички 500 г, Castagno

Паста Буквички 500 г, Castagno

Наличност: Не е налично

3,16 лв.

Пастата за тези буквички е произведена чрез сертифицирано биоземеделие, с гаранции за чистота, чрез методи, щадящи природата и човешкото здраве и след пълно изключване на изкуствени торове и химични съставки.
Избран е сорт твърда пшеница – Дурум, който притежава високи хранителни и кулинарни преимущества, концентрация на протеини и аминокиселини от растителен произход, ценни съставки и високо качество на зърното – едри, полупрозрачни зърна. Затова наричат тази култура „Бисерът на Пшениците”.
При варене не се разкашват. Вкусни и лесни за приготвяне, те са идеален вариант за изчистена и качествена храна, а качествената храна прави и живота качествен!

Допълнителна информация

Castagno Bruno е италианска компания предлагаща широка гама от над 50 вида органична италианска паста (паста от твърда пшеница, с босилек, с магданоз, чесън, цвекло, амарант, нахут, елда, киноа, ориз, специални храни, изработени от пълнозърнести брашна от лимец, ръж, камут), зърнени и експандирани закуски, специални храни, флейксове и подправки със сусам, отговарящи на изискванията на всякакви вкусове, рецепти и традиции. 
Строго подбраните суровини, 100% пълнозърнести брашна и използването на чисти и възобновяеми енергийни източници при производствени процеси, гарантират краен натурален продукт на биологично земеделие.

Състав: Бяло брашно

Употреба: Поставете тестените изделия Castagno в подсолена вряща вода, като на всеки 100 грама паста е необходим 1 литър вода. Когато водата заври отново, варете 6 - 8 минути, като разбърквате от време на време. Овкусете с подправки и сосове по ваш избор

Тегло: 500 г.

Произведено в ЕС от Castagno Bruno S.A.S- IT-BIO-007

Съхранение на сухо и хладно.

Агрокултура от Италия

Additional Information

Страна произход
Количество 500 г

Етикети за този продукт

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.