Напитка Комбуча лайф Джинджифил 330 мл.

Напитка Комбуча лайф Джинджифил 330 мл.

Наличност: На склад

Regular Price: 2,95 лв.

Специална цена 2,66 лв.

Естествено газирана, здравословна напитка с освежаващ вкус!
Комбуча Лайф Джинджифил – една от най-ароматните и силно характерни комбинации на комбуча с основа зелен чай и плодове и подправки. Тази комбинация е особено популярна сред потребителите на напитката в САЩ. Модерната напитка съчетава вкусовете на леко ферментирал зелен чай, натрапчивия джинджифил и плодовия Годжи бери. През последните години джинджифилът стана една от най-популярните и използвани в кулинарията подправки. Вече масово се предлага и в българските магазини в сушен или пресен вариант. Вкусът и ароматът му са странни и силно натрапчиви. Ползван в древността само за медицински цели, джинджифилът е вече „тайната” подправка на ястия, сосове, супи, чай, та дори и бира. Екзотичното Годжи бери с червено-оранжев цвят и приятен плътен вкус е една от официално обявените “супер храни”. Може да се консумира сушено или в напитка, какъвто е случая с Комбуча Лайф. Плодът алкализира и подхранва тялото с необходими хранителни вещества.

Допълнителна информация

Kombucha Life е напитка, в която няма консерванти и стабилизатори. Физикохимичният процес на приготвянето е сложен и многообразен. Възможно е понякога да се получи разлика. Тя може да се дължи и на съхранението в магазина или във вашия дом. Това не намалява качествата на напитката или нейната полезност.
Kombucha Life е жива напитка и трябва да имате това предвид. Съхранявайте я на хладно и сенчесто място, примерно в хладилник. Течността в топлите бутилки са по-газирана. Препоръчваме  ви да консумирате напитката охладена, веднъж отворена, да пазите бутилката в хладилник.

Additional Information

Страна произход България
Количество 330 мл

Етикети за този продукт

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Днес препоръчваме

Напитка Комбуча лайф Класик 330 мл.

Regular Price: 2,95 лв.

Специална цена 2,66 лв.