Напитка Комбуча лайф Класик 330 мл.

Напитка Комбуча лайф Класик 330 мл.

Наличност: На склад

Regular Price: 2,95 лв.

Специална цена 2,66 лв.

Комбуча Лайф Класик е комбуча, произведена по класическа рецепта – зелен чай, бяла захар и филтрирана вода. Тази масово разпространена формула е приета за класика в производството на напитката. Рецептата, минала хилядолетни изпитания, е в основата и на нашата Комбуча Класик. Цвета на напитката е жълт, леко мътен, а вкуса е на леко, започнал да ферментира гроздов сок. Ще усетите и аромати на ябълка и мед. Неподправеният, сладко – кисел вкус, гарниран с гъделичкащи небцето хиляди мехурчета от естествената и газировка, ще оставят дълбок спомен в сетивата ви за нещо уникално и екзотично. Леко горчивият послевкус е страхотен завършек на всяка глътка. Богатството от аромати и вкусове идва от палитрата от активни вещества, естествено налични във всяка бутилка.В производството на Комбуча лайф Класик използваме листа от сертифициран, чист, зелен чай Гънпаудър. Доказано от практиката и от изследванията е, че комбуча културата се чувстава най-добре в среда, създадена от този чай. В такава среда тя успява да даде всичко от себе си, за да е възможно, в крайна сметка, да се получи това, на което ние казваме „класика”.

Допълнителна информация

Kombucha Life е напитка, в която няма консерванти и стабилизатори. Физикохимичният процес на приготвянето е сложен и многообразен. Възможно е понякога да се получи разлика. Тя може да се дължи и на съхранението в магазина или във вашия дом. Това не намалява качествата на напитката или нейната полезност.
Kombucha Life е жива напитка и трябва да имате това предвид. Съхранявайте я на хладно и сенчесто място, примерно в хладилник. Течността в топлите бутилки са по-газирана. Препоръчваме  ви да консумирате напитката охладена, веднъж отворена, да пазите бутилката в хладилник.

Additional Information

Страна произход
Количество 330 мл

Етикети за този продукт

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Днес препоръчваме

Напитка Комбуча лайф Джинджифил 330 мл.

Regular Price: 2,95 лв.

Специална цена 2,66 лв.