Натурална изворна вода за бебета 250 мл, Wildalp

Натурална изворна вода за бебета 250 мл, Wildalp

Наличност: На склад

1,32 лв.

Висококачествена натурална изворна вода от сърцето на Стирия (Австрия). Естествено филтрирана през варовиковите скали на Алпите, под постоянен строг контрол - гарантира за постоянно високо качество. Бутилирана следвайки строги методи за контрол и съответства на Стандартите за хранителни продукти на ЕС и на Австрийският Регламент за изворна вода.

Чиста и натурална изворна вода, специално пригодена за нуждите на Вашето бебе. Подходяща за приготвяне на бебешка храна: към мляко за кърмачета и преходно мляко, разтворими бебешки храни с мляко и разтворими чайове, за смесване с бебешки сокове, утолява жаждата. С високо съдържание на естествен кислород, достатъчно калций и флуорид, както и с ниско съдържание на натрий и поради това е идеална за приготвяне на бебешка храна.

- Подходяща за приготвяне на бебешка вода

- Подходяща за хранене с ниско съдържание на натрий

- Натурална изворна вода без газ
- Без първоначално преваряване*
- Под строг контрол

*Най-добро до: маркирания срок на годност, ако водата се съхранява в затворена оригинална бутилка, защитена от пряка слънчева светлина при стайна температура. След отваряне водата може да се използва без да е необходимо първоначално преваряване. След отваряне се уверете, че съдържанието на бутилката не е замърсено и съхранявайте бутилката затворена, далеч от пряка светлина и при максимална температура от 10°C. От третия ден след отваряне на бутилката препоръчваме водата за приготвяне на бебешка храна да се преварява.

Начин на съхранение: При стайна температура, далеч от топлина и пряка слънчева светлина.

Допълнителна информация

Производител Wildalp
Страна Австрия
Количество 250 мл

Additional Information

Страна произход N/A
Количество 250 мл

Етикети за този продукт

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.