Натурална изворна вода за бебета1 л, Wildalp

Натурална изворна вода за бебета1 л, Wildalp

Наличност: На склад

1,70 лв.

Висококачествена натурална изворна вода от сърцето на Стирия (Австрия). Естествено филтрирана през варовиковите скали на Алпите, под постоянен строг контрол - гарантира за постоянно високо качество. Бутилирана следвайки строги методи за контрол и съответства на Стандартите за хранителни продукти на ЕС и на Австрийският Регламент за изворна вода.

Чиста и натурална изворна вода, специално пригодена за нуждите на Вашето бебе. Подходяща за приготвяне на бебешка храна: към мляко за кърмачета и преходно мляко, разтворими бебешки храни с мляко и разтворими чайове, за смесване с бебешки сокове, утолява жаждата. С високо съдържание на естествен кислород, достатъчно калций и флуорид, както и с ниско съдържание на натрий и поради това е идеална за приготвяне на бебешка храна.

- Подходяща за приготвяне на бебешка вода
- Подходяща за хранене с ниско съдържание на натрий 
- Натурална изворна вода без газ
- Без първоначално варене*
- Под строг контрол

*Най-добра до: ако водата се съхранява в затворена оригинална бутилка и е защитена от пряка слънчева светлина при стайна температура. След отваряне, бутилката може да се използва без да е необходимо първоначално варене. Моля уверете се след отваряне, че съдържанието на бутилката не е замърсено. Съхранявайте затворената бутилка, далеч от пряка светлина и при максимална температура от 10°C. От третия ден след отваряне на бутилката препоръчваме водата за приготвяне на бебешка храна да се вари.

Начин на съхранение: Далеч от топлина и пряка слънчева светлина.

Допълнителна информация

Производител Wildalp
Страна Австрия
Количество 1 л

Additional Information

Страна произход N/A
Количество 1 литър

Етикети за този продукт

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.