Чай Женски баланс 17 пак. Yogi Tea

Чай Женски баланс 17 пак. Yogi Tea

Наличност: На склад

6,96 лв.

Аюрведа е холистична традиция, идваща от Древна Индия, която разпознава необходимостта да се запази хармонията между ума, душата и тялото.
Аюрведа ни учи, че умствените, емоционалните и физическите нива са повлияни от шестте хранителни вкуса: сладко, солено, кисело, горчиво, пикантно и стипчиво. От друга страна, чрез дошите – Вата (Въздух), Пита (Вода и Огън) и Кафа (Вода и Земя) – елементите се съчетават по уникален начин във всяко човешко същество. Аюрведа е създадена с цел поддържане и възстановяване на този индивидуален баланс. Тя използва познанията си за голям набор от билки и подправки, от които Yogi Tea създава своите омайващи чайове, уравновесяващи напрегнатия ни живот.
В индуската митология женските божества са представяни с много ръце. Това символизира способността на жената да се справя с няколко неща едновременно както в материален, така и в духовен аспект. Женски баланс е нежна формула, помагаща на съвременната жена да балансира всички аспекти на живота си.

Допълнителна информация

Съдържание: Листа от малина*, женско биле*, джинджифил*, канела*, кардамон*, карамфил*, лимонова върбинка*, лимонова мелиса*, лавандула*, мащерка*, риган*, черен пипер*.
*сертифициран продукт от биологично земеделие

Additional Information

Страна произход
Количество не е уточнено

Етикети за този продукт

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.