Вино Малина и Мерло 750 мл Трастена

Вино Малина и Мерло 750 мл Трастена

Наличност: На склад

17,99 лв.

Био Вино Малина и Мерло 750 мл Трастена


Виното от 100% био малини се влюби във висококачественото Мерло и заедно предлагат едно балансирано, полу-сухо и доста различно вино, което ще се погрижи за добрата ви компания. Малиновото вино е най-доброто от личното ни производство на био малини, а мерлото всяка година се избира специално. Притежава специфичен сортов аромат на мерло, съчетан с плодов характер и безкраен финал.

Допълнителна информация

Вината Трастена носят истинско преживяване и наситен вкус, който кара очните ни ябълки да се завъртят при всяка първа глътка. Надяваме се някъде по пътя на приключенията ти, да си кажем наздраве и да ти налеем още една чаша “от хубавото”. 

Трастена Малина и мерло е едно голямо приятелство между два силни характера. Виното от 100% био малини се влюби във висококачественото Мерло и заедно предлагат едно балансирано, полу-сухо и доста различно вино, което ще се погрижи за добрата ти компания. Малиновото вино е най-доброто от личното ни производство на био малини, а мерлото всяка година избираме специално за теб. Притежава специфичен сортов аромат на мерло, съчетан с плодов характер и безкраен финал. Препоръчва се за консумация с паста, твърди сирена, червени меса, джаз, независимо кино и Керуак.

Без добавени овкусители
Без добавени аромати
Без добавени оцветители
Без добавени плодови сокове, сухи или течни екстракти.

 

Additional Information

Страна произход България
Количество 750 мл

Етикети за този продукт

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.