Бутилка Flaška с корк и тапа 750мл

Бутилка Flaška с корк и тапа 750мл

Наличност: На склад

72,88 лв.

 


Flaska Cork Ръчна изработка от природата! Тя е нов специален модел от колекцията Natural на Flaska.


Защитният калъф и тапата са изработени от корк – един от най-устойчивите естествени материали. Коркът се добива от корковото дърво за първи път, когато то достигне възраст 25 години и след това на всеки 9 години. Този вид дърво живее около 200 години. Коркът има изолиращи свойства, огнеустойчив е и е неалергизиращ.


Калъфите са ръчно изработени от испанския майстор Miguel Pacheco. Той създава своето ателие La casita de Corcho преди 20 години. Майсторът е добре познат в Испания с високото качество и дизайн на изработка на предмети от корк. Miguel Pacheco е сертифициран от Extremadura's Government (Spain) по отношение на висококачествената си изработка на предмети от корк.

Допълнителна информация

Бутилката Flaška е продукт разработен в Словения. Това е бутилка, която има специално действие върху водата. Тя е направена от стъкло и има свойството да променя структурата на водата като тази на чистата изворна вода.

Доказано е с тестове, че тя понижава генотоксичността на водата т.е намалява вредното влияние на съдържащите се там опасни вещества и химични елементи.

Флашка влияе благоприятно както на нашето здраве, така и на заобикалящата ни околна среда.

Вместимост: 750 мл.

Стъклена бутилка със защитен калъф.

Additional Information

Страна произход Словения
Количество 1 бр

Етикети за този продукт

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.