Закваска за пробиотичен йогурт, 7сашета х1г. Болгари

Закваска за пробиотичен йогурт Болгари 7сашета х1г

Наличност: На склад

7,40 лв.
Закваска за пробиотичен йогурт Болгари

Допълнителна информация

Пробиотичен йогурт с плътен и гладък коагулум, без зърниста структура, с лъскав лоб, нежен млечнокисел аромат, с понижено посткиселинообразуване, меко послевкусие.

Начин на употреба:
Съдържанието на опаковката се добавя към 1 до 3 литра сварено и след това охладено до 420С мляко. Разбърква се до пълното й разтваряне, след което се налива в подходящи съдове. Ферментацията се провежда при температура 40-420С, за 5-6 часа, без разбъркване. След изтичане на времето, киселото мляко се охлажда до 200C (стайна температура), след което се съхранява в хладилник при +2 до +60С.

Ако имате уред за приготвяне на кисело мляко прочетете инструкцията на производителя.

Състав на едно саше: не по-малко от 108 живи лиофилизирани клетки от млечно-кисели бактерии Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Lactobacilllus gasseri и Lactobacillus rhamnosus, изолирани от екологично-чисти райони. Не съдържа генно-модифицирани съставки, консерванти, оцветители.

Дозировка: едно саше може да закваси до 3 литра мляко.

Специални условия на съхранение: при температура от +80С до минус

Additional Information

Страна произход България
Количество 7сашета х1г

Етикети за този продукт

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.